DEEL UW PRIJS!

MET ONZE PRIJZENBORDEN

Prijzenborden geven de brandstof prijzen aan op uw benzinestation. Hiervoor leveren wij complete prijzenborden inclusief verlichte logo’s, productnamen constructie, fundering en aansturing. Voor de aansturing hebben wij ook mogelijkheden om het prijzenbord te koppelen op de brandstofautomaat zodat de prijzen automatisch worden getoond op het prijzenbord. Het is ook mogelijk om een full colour LED scherm te plaatsen met een advertentieplatform waarin ook de brandstofprijzen automatisch worden doorgegeven. 

Prijzenbord euro diesel

Brandstof prijzenbord

Brandstof prijzenbord geleverd in een waterdichte kast en dubbelzijdig uitgevoerd met weergave van Euro 95 en Diesel. Verlicht logo aan bovenzijde geschakeld via dimmer. TSG interface draadloos en sterke constructiepaal.

Prijzenbord brandstof

Compact prijzenbord

Compact brandstof prijzenbord enkelzijdig  met verlichte productnamen van de brandstoffen. Het prijzenbord is draadloos gekoppeld op de fuelpos.

Mega prijzenbord

Mega prijzenbord opgebouwd uit 4 losse kasten met verlichte productnamen. De hoge LED karakters met de prijsinfo zijn van ver goed zichtbaar. 

Prijzenbord constructie

Constructie

Brandstof prijzenbord met lichtbak geplaatst in een staalconstructie met voetplaten. 

Prijzenbord belettering

Belettering

Prijzenbord voor Euro Diesel en Korting in een blauwe kast met passende full colour belettering welke bij duisternis verlicht wordt.

Plaatsing prijzenbord

Plaatsing

LED prijzenbord met constructiepaal wordt geplaatst met kraanwagen en vastgezet met chemische ankers.

FUEL Prijzenbord

Dubbelzijdig Fuel prijzenbord voor Texaco opgebouwd uit een verlicht logo aan de bovenzijden en de productnamen met de Diesel literprijs en de Euro 95 literprijs eronder in rode LED. De prijzen worden automatisch (draadloos) opgehaald vanuit de Fuel POS installatie.

LED Prijzenbord + FC

LED prijzenbord opgebouwd uit 3 delen. Met boven het logo in een vast geprinte full colour print. In het midden een full colour LED scherm voor dynamische promo’s. Onderaan worden de prijzen duidelijk gecommuniceerd naar de automobilisten.

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.