SCOREBORD HANDBAL

25 JAAR ERVARING IN SCOREBORDEN

Handbal scorebord oplossingen:

Handbal LED scorebord

Een Handbal LED scorebord wordt geleverd in een langwerpige waterdichte kast. Het scorebord voor Handbal toont naast de speelstanden ook de tijd in minuten en seconden in felle rode LED Score karakters. Bij geen wedstrijd kan in het midden ook de klokfunctie worden aangezet. Op deze manier werkt het scorebord ook als klok in het sportpark. Handig bij trainingen en ook om sponsoren door de week extra in beeld te brengen.
Het bedienen van het scorebord gaat via meegeleverde Remote controls. en is erg eenvoudig.
Wij kunnen naast het scorebord u ook voorzien voor een funderingsplaat, constructiepalen en sponsoruitingen. Klik hieronder voor meer informatie over onze Best Seller LED scoreborden.

Handbal Full Colour scorebord

Een Handbal Full Colour scorebord wordt geleverd in een serie van 3 verschillende modellen. Het Full colour LED scherm wordt geleverd met  een scorebord app voor uw mobiele telefoon of ipad.
Op de momenten dat er niet gespeeld wordt kan het scherm via de app direct gebruikt worden voor het weergeven van sponsoruitingen, reclames, boodschappen, clubinformatie in de vorm van afbeeldingen of video’s.  Op deze manier is het goed mogelijk om opbrengsten te generen met uw scorebord. Zo heeft u naast de abonnementen en barinkomsten een extra mogelijkheid om sponsorgelden binnen te halen voor uw vereniging.  Klik hieronder voor meer informatie over onze Full Colour scoreborden.

Handbal scorebord voor in de zaal

Een MFS scorebord voor in de sporthal kunt u gebruiken als Handbal Scorebord, maar ook nog voor 16 andere zaalsporten. Klik hieronder voor meer informatie over onze MFS  LED scoreborden (Multi Functionele Scoreborden).

Tafelmodel Handbal Scorebord

Een Tafelmodel Scorebord is ideaal te gebruiken als Handbal scorebord. Dit Desk model scorebord wordt geleverd met een bedieningsmogelijkheid op de kast plus een app op uw telefoon of tablet. Het compacte model is handzaam en snel te verplaatsen.

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.