SCOREBORD VOETBAL

25 JAAR ERVARING IN VOETBAL SCOREBORDEN

Voetbal scorebord oplossingen:

Voor voetbal verenigingen hebben wij diverse voetbal scorebord oplossingen. Deze kunnen bestaan uit een Voetbal LED scorebord of een Voetbal  Full Colour scorebord. Ook voor voetballen in de zaal hebben we twee oplossingen zoals een Multi Functioneel Scorebord (MFS) voor in de zaal of een compact Voetbal Tafelmodel scorebord. Ook kunnen wij bij constructie en sponsoruitingen voorzien bij het scorebord.

Voetbal LED scorebord

Een Voetbal LED scorebord wordt geleverd in een langwerpige waterdichte kast. Het scorebord voor Voetbal toont naast de speelstanden ook de tijd in minuten en seconden in felle rode LED Score karakters. Bij geen wedstrijd kan in het midden ook de klokfunctie worden aangezet. Op deze manier werkt het scorebord ook als klok in het sportpark. Handig bij trainingen en ook om sponsoren door de week extra in beeld te brengen.
Het bedienen van het scorebord gaat via meegeleverde Remote controls en is erg eenvoudig.
Wij kunnen naast het scorebord u ook voorzien voor een funderingsplaat, constructiepalen en sponsoruitingen. Klik hieronder voor meer informatie over onze Best Seller LED scoreborden.

Voetbal Full Colour scorebord

Een Voetbal Full Colour scorebord wordt geleverd in een serie van 3 verschillende modellen. Het Full colour LED scherm wordt geleverd met een scorebord app voor uw mobiele telefoon of ipad.
Op de momenten dat er niet gespeeld wordt kan het scherm via de app direct gebruikt worden voor het weergeven van sponsoruitingen, reclames, boodschappen, clubinformatie in de vorm van afbeeldingen of video’s.
Op deze manier is het goed mogelijk om opbrengsten te generen met uw scorebord. Zo heeft u naast de abonnementen en barinkomsten een extra mogelijkheid om sponsorgelden binnen te halen voor uw vereniging. Klik hieronder voor meer informatie over onze Full Colour scoreborden.

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.