DEEL UW PROMO!

MET ONZE LED SCHERMEN

LED scherm autobaan

LED scherm autobaan

2 LED schermen geplaatst op een  metaalconstructie langs de autobaan. Door de juiste locatie en inleeshoek is de info in een oogopslag te zien. 

 

LED scherm indoor

LED scherm indoor

Indoor LED display in een experience centre voor het verwelkomen van klanten, het tonen van bedrijfsfilms, en natuurlijk te gebruiken als presentatiescherm bij lezingen en trainingen.

LED Scherm buiten

LED scherm promo

Het LED scherm is goed in te zetten op beurzen, open dagen en demonstraties waarbij u eenvoudig de actuele presentatie van uw bedrijf kunt laten zien.

LED Reclame scherm

LED Scherm full colour

2 x LED scherm met front service geplaatst in een passende aluminium constructie.  Het LED scherm  wordt gebruikt voor advertenties van de ondernemer en gemeente.

LED Reclamemast

LED Display Reclamemast

2 x LED scherm voor ondernemer met weergave van logo, tijd en temperatuur. De oude mast is voorzien van een maatwerk constructie om 2 Full Colour Schermen te  kunnen plaatsen.

LED informatiebord

LED Informatie Display

LED Informatie Display voor het verwelkomen en informeren van personeel en bezoekers. Het LED scherm is geplaatst op een constructiepaal met beton fundering.

LED scherm outdoor

LED Scherm constructie

LED scherm geleverd met metaalconstructie waarbij het LED scherm over de mastgeleiding omlaag gehaald kan worden. Dat noemen wij innovatieve constructies.. 

LED display sluis

LED Display scheepvaart

LED scherm voor het tonen van  actuele  informatie voor de scheepvaart. Door het toepassen van kleuren logo’s is deze informatie vanaf honderden meters zichtbaar.

LED Display outdoor

LED Display Resolutie

De resolutie bepaald hoeveel pixels (beeldpunten) het LED display heeft.  Hoe meer pixels hoe scherper uw beeld wordt weergegeven.  Bovenstaand scherm is opgebouwd uit bijna 260.000 LEDs.

LED trailer verhuur

LED scherm mobiel

LED scherm op trailer voor het snel inzetten bij een event.  Sponsoren en bedrijven goed in beeld en dat trekt de aandacht.

LED Display advertentie

LED scherm leesafstand

Het LED display maakt het mogelijk om zelf uw letterhoogte te kiezen zodat deze kan worden afgestemd  op de  leesafstand. Grote karakters helder in beeld voor een goede leesbaarheid.

LED scherm op paal

LED scherm bij uw bedrijf

Het toepassen van een LED scherm voor uw eigen bedrijf. Te gebruiken voor  het laten zien van promo’s, projecten, vacatures,  acties. U kunt zelf de content beheren en dus zo optimaal communiceren met uw omgeving. 

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.