DEEL UW ZAALSPORT

MET ONZE TAFELMODEL SCOREBORDEN

Sporthal scoreborden
Indoor LED Shotclock

Tafelmodel Scorebord

De OLE-PT-SCORE is een veelzijdig en praktisch tafelscorebord welke goed ingezet kan worden bij verschillende sport- en trainingsbehoeften.
Compact Scorebord voor: basketbal, tennis, badminton, padel, karate, handbal, floorball, tafeltennis en boksen met daarnaast een functie voor intervaltraining met programmatimer en stopwatch.

Het hebben van een draagbaar scorebord zoals de OLE-PT-SCORE zorgt voor flexibiliteit en gemak. Hij is gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen, waardoor hij ideaal is voor buitenevenementen of situaties waarin u geen toegang heeft tot een traditionele sportfaciliteit, b.v. voor sportdagen op school of in de vereniging. U moet er echter rekening mee houden dat het niet kan worden gebruikt bij regenachtig weer.

De OLE-PT-SCORE kan op verschillende manieren worden bediend, waardoor hij erg gemakkelijk is voor gebruikers. De App-besturing biedt een moderne en intuïtieve manier om te communiceren met het Table Scoreboard, zodat het gemakkelijk is om te navigeren en verschillende instellingen aan te passen via een smartphone of tablet. Er is ook een mogelijkheid om de afstandsbediening of het bedieningspaneel aan de achterkant te gebruiken  en optioneel is een shotclock systeem.

De OLE-PT-SCORE wordt geleverd inclusief: een oplader, Connector voor Shot Clocks, Afstandsbediening, Batterij en de App (beide voor IOS/Android).

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.