SCOREBORD KORFBAL

25 jaar ERVARING IN korfbal SCOREBORDEN

Korfbal scorebord oplossingen:

Voor korfbal verenigingen hebben wij diverse Korfbal scorebord oplossingen. Deze kunnen bestaan uit een Korfbal LED scorebord, een Korfbal Full Colour scorebord, een Multi Functioneel Scorebord (MFS) voor in de zaal of een compact Korfbal Tafelmodel scorebord

Korfbal LED scorebord

Een Korfbal scorebord uitgevoerd als LED scorebord wordt geleverd in een langwerpige waterdichte kast. Het scorebord voor Korfbal toont naast de speelstanden ook de tijd in minuten en seconden in felle rode LED Score karakters. Bij geen wedstrijd kan in het midden ook de klokfunctie worden aangezet. Op deze manier werkt het scorebord ook als klok in het sportpark. Handig bij trainingen en ook om sponsoren door de week extra in beeld te brengen.
Het bedienen van het scorebord gaat via meegeleverde Remote controls. en is erg eenvoudig.
Wij kunnen naast het scorebord u ook voorzien voor een funderingsplaat, constructiepalen en sponsoruitingen. Klik hieronder voor meer informatie over onze Best Seller LED scoreborden.

Korfbal Full Colour scorebord

Een Korfbal scorebord uitgevoerd als Korfbal Full Colour scorebord wordt geleverd in een serie van 3 verschillende modellen. Het Full colour LED scherm wordt geleverd met een scorebord app voor uw mobiele telefoon of ipad.
Op de momenten dat er niet gespeeld wordt kan het scherm via de app direct gebruikt worden voor het weergeven van sponsoruitingen, reclames, boodschappen, clubinformatie in de vorm van afbeeldingen of video’s.
Op deze manier is het goed mogelijk om opbrengsten te generen met uw scorebord. Zo heeft u naast de abonnementen en barinkomsten een extra mogelijkheid om sponsorgelden binnen te halen voor uw vereniging. Klik hieronder voor meer informatie over onze Full Colour scoreborden.

Korfbal scorebord voor in de zaal

Een Korfbal scorebord uitgevoerd als MFS scorebord voor in de sporthal kunt u gebruiken als Korfbal Scorebord, maar ook nog voor 16 andere zaalsporten. Klik hieronder voor meer informatie over onze MFS LED scoreborden (Multi Functionele Scoreborden).

Tafelmodel Korfbal Scorebord

Een Korfbal scorebord uitgevoerd als Tafelmodel Scorebord is ideaal te gebruiken als Korfbal scorebord. Dit Desk model scorebord wordt geleverd met een bedieningsmogelijkheid op de kast plus een app op uw telefoon of tablet.
Het compacte model is handzaam en snel te verplaatsen. Optioneel kunnen wij bij het dit Tafelmodel Korfbal scorebord ook shotklokken leveren.

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.