DEEL UW DATA

MET ONZE LED DISPLAYS

OUTLOOK electronics B.V. levert industriële en logistieke LED Displays op klantenspecificatie. Deze LED Displays worden op maat gemaakt  waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard componenten. Zo kunt U kiezen voor een eenvoudige teller (counter), of voor een Display waarop productiegegevens uitgebreid weergegeven worden. Voor het aansturen van het LED Display bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Aansturing LED Display via Interface

LED Display PLC controlled

U kunt het LED Display aansturen door een standaard bus. Hierbij wordt het display aangesloten op een standaard interface en kunt u via een door ons geleverd protocol rechtstreeks communiceren met het display. Op deze manier bent u dus heer en meester over wat er op het display wordt getoond. Onze LED Displays kunnen geleverd worden met de volgende interfaces: 

– Profibus DP
– Profinet
– Ethernet TCP/IP
– ModBus RTU
– ModBus TCP/IP
– BCD
– CAN-Bus
– RS-232 / RS485
– USB
– WLAN
– Bluetooth

LED Display PC Software

Aansturing LED Display met PC Software

U kunt het Display aansturen met een meegeleverd bedieningsprogramma voor PC. Na installatie van de LED display Software op uw PC maakt u verbinding met uw display (bijvoorbeeld via TCP/IP) en kunt u teksten of afbeeldingen van de PC naar het LED Display versturen.

LED Display Analoog

Aansturing LED Display via Analoog signaal

U kunt het LED Display aansturen door het aanbieden van een analoog signaal. U kunt rechtstreeks een analoog signaal (4-20 mA of 0-10 Volt) aanbieden aan het display. De minimale en maximale waarde kunnen wij voor u instellen en kunt u zelf ook aanpassen via folietoetsen aan de zijkant op het display. Op die manier wordt na fijn afregeling de juiste waarde door het display getoond.

LED Display Parallel interface

Aansturing LED Display met Contacten

U kunt het Display aansturen door het sluiten van een contact. Dit kan bijvoorbeeld goed toegepast worden bij aansturing vanuit een PLC. Bij het maken van een contact wordt een standaard bericht getoond. Deze berichten worden eerst in het Display geprogrammeerd. Er kunnen standaard 6 contacten aangeboden worden aan het Display en dus ook 6 verschillende berichten snel worden getoond door de PLC.

Intersnack Productie LED Display

Aansturing LED Display met Remote

Productie LED Display welke te bedienen is met een Remote control. Op deze manier kunt u via een menu instelling snel handmatig een aanpassing doen. Zo is het mogelijk om de status van een aantal triggers in te stellen door de kleur van de LED vlakken aan te passen in rood, geel of groen.
Ook de  LED counters onderaan het scherm zijn handmatig snel te corrigeren. Het display met de De LED dagteller hoogt automatisch elke nacht op met 1 dag en kan natuurlijk ook handmatig worden ingesteld op een gewenste startwaarde.
Het formaat van het hier afgebeelde display is 180 x 100 cm.

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.