SCOREBORD HOCKEY

25 JAAR ERVARING IN HOCKEY SCOREBORDEN

Hockey Scorebord oplossingen:

Voor hockey verenigingen hebben wij diverse Hockey scorebord oplossingen. Deze kunnen bestaan uit een Hockey LED scorebord of een Hockey Full Colour scorebord. Voor indoor Hockey hebben we ook twee oplossingen zoals een Multi Functioneel Scorebord (MFS) voor in de zaal of een compact Hockey Tafelmodel scorebord

Hockey LED scorebord

Een Hockey LED scorebord wordt geleverd in een langwerpige waterdichte kast. Het scorebord voor Hockey  toont naast de speelstanden ook de tijd in minuten en seconden(17:30)  in felle rode LED Score karakters. Bij geen wedstrijd kan in het midden ook de gewone tijd worden aangezet. Op deze manier werkt het scorebord ook als klok in het sportpark. Handig bij trainingen en ook om sponsoren door de week extra in beeld te brengen.

Hockey Full Colour scorebord

Een Hockey Full Colour scorebord wordt geleverd in een serie van 3 verschillende modellen. Het Full colour LED scherm wordt geleverd met een scorebord app voor uw mobiele telefoon of ipad.
Op de momenten dat er niet gespeeld wordt kan het scherm via de app direct gebruikt worden voor het weergeven van sponsoruitingen, reclames, boodschappen, clubinformatie in de vorm van afbeeldingen of video’s.
Op deze manier is het goed mogelijk om opbrengsten te generen met uw scorebord. Zo heeft u naast de abonnementen en barinkomsten een extra mogelijkheid om sponsorgelden binnen te halen voor uw vereniging. Klik hieronder voor meer informatie over onze Full Colour scoreborden.

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.