sporthal SCOREBORDEN

MULTIFUNCIONELE SCOREBORDEN

Full Colour Scorebord Zaal

Full Colour Scorebord voor in de (sport) zaal kan naast de scorebord app ook gebruikt  worden voor het laten zien van een  film, video (Chromecast), presentatie (HDMI), een  mededeling, reclame of advertentie. Maak uw sporthal multifunctioneel zodat er ook andere activiteiten plaats kunnen vinden.
Het bedieningsgemak van onze apps maken het voor iedereen mogelijk om het Full Colour Scherm ook als scorebord te bedienen.

Multi functioneel LED Scorebord voor in de sporthal. Scorebord bediening via een Full colour draadloos grafisch touch scherm voor alle zaalsporten. Bedieningsterminal geleverd in een solide koffer. Het MFS scorebord kan geleverd worden met shotklokken.

De OLE-PT-SCORE is een Multi functioneel Low Cost Tafelscorebord welke goed ingezet kan worden voor verschillende sport- en trainingsbehoeften.
Perfect geschikt voor Padel, maar ook voor tal van andere sporten zoals: basketbal, tennis, badminton, karate, handbal, floorball, tafeltennis en boksen met daarnaast een functie voor intervaltraining met programmatimer en stopwatch en aansluitingen voor losse LED shotclocks.

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.