DEEL UW SCORE!

MET ONZE LED SCOREBORDEN

Full Colour scoreborden

Met onze Full Colour Scoreborden kunt u de wedstrijdbeleving enorm vergroten en uw sponsoren op een passende wijze haarscherp in beeld brengen. Het bedieningsgemak van onze apps maken het voor iedereen mogelijk om het scorebord te bedienen.


LED Scoreborden voor weergave van speelstanden en de speeltijd. Eenvoudige bediening via Remote control en leverbaar voor elke sport. Indien gewenst compleet met constructie en sponsoruitingen.

Multi functionele scoreborden voor de zaalsporten.  Wij leveren een groot assortiment scoreborden voor in de sporthal met fraaie draadloze bedieningsterminals of met een app en FIBA gecertificeerd.

OUTLOOK ELECTRONICS

Outlook Electronics is gespecialiseerd in de veelzijdige led-technologie, en produceert daarmee energiezuinige en waterdichte voetbalscoreborden van betrouwbare kwaliteit. We hebben meer dan 23 jaar ervaring. U kunt vertrouwen op deskundig advies met een persoonlijke benadering. We verzorgen de volledige installatie en montage op een constructiepaal of andere plaats naar wens. Zelfs het logo van uw sponsor kan al vooraf door ons geplaatst worden. In ons assortiment vindt u ook een standaard voetbal scorebord, dat montageklaar bij uw voetbalvereniging geleverd kan worden. We geven u graag instructies en een duidelijk stappenplan. Onze digitale voetbalscoreborden zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Het voetbalscorebord is zelfs uit te breiden met sponsorweergave. Sponsoren kunnen in beeld gebracht worden op een Full colour print of op een Full Colour LED scherm.

Scorebord_Hockey

DEEL UW INFO!

MET ONZE LED DISPLAY OPLOSSING

NEEM CONTACT OP

Outlook electronics B.V.
De Grote Beer 35, 5215 MR ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73 5037453
E-mail: info@outlookelectronics.nl

©2024 Outlook electronics B.V. All right reserved.